• No products in the cart.
View Cart
Subtotal: 0,00

Trgovina

€1.324,00

Mestno električno zložljivo kolo vam nudi hitro in dolgo vožnjo brez zastojev v prometu.  Lahko ga odpeljete s seboj v avtomobilu, vlaku, letalu ali gre z vami celo na dopust, saj zloženo meri le 690 x 650 x 360 mm. Poleg dobite tudi torbo v katero ga lahko pospravite. 

AKCIJSKA CENA

€2.490,00  €2.240,00

Vrhunsko kolo s širokimi pnevmatikami vam nudi udobno vožnjo kamor koli se boste z njim odpravili. Z njim se lahko zapeljete po mestnih ulicah, kot tudi po ne ravnih površinah. Pomagal vam bo premagovati tudi strme klance. Zelo lepo kvalitetno kolo, atraktivnega videza. Kolo ima sredinski motor, ki je najprimernejši za vožnjo v klanec saj ima pogon preko verige in menjalnika. 

€1.725,00

Moško kvalitetno cestno kolo, z ozkimi pnevmatikami nudi prijetno dolgo vožnjo brez večjega napora uporabnika. Primeren je  za vse, ki obožujejo kolesarjenje. S pomočjo električnega motorja, boste lahko prišli do cilja, ki ste si ga zastavili brez večjega napora.

AKCIJSKA CENA

€1.990,00 €1.791,00

Električno kolo v retro stilu vam ponuja kolesarjenje v dvoje. Udobno sedalo vam omogoča dolgo vožnjo. Na sredini je odprtina za kozarec, kamor lahko postavite kavo za seboj. Z njim se lahko zapeljete po mestu ali po okoliških krajih. Z E-TIME TOUROM boste zbudili pozornost mimoidočih, saj s svojim videzom ne bo ostal neopažen.

AKCIJSKA CENA

€1.781,00  €1.460,00

 

Kvalitetno mestno električno kolo v Holland stilu, vam nudi prijetno in udobno kolesarjenje. Z električno pomočjo, boste lahko prekolesarili dolge razdalje, na katere ste do sedaj samo pomislili.  Kolo ima sredinski motor, ki je najprimernejši za vožnjo v klanec saj ima pogon preko verige in menjalnika. Z njim se boste zagotovo radi zapeljali saj je vožnja z njim prijetna.

Scroll to top